Teamwork

Teamwork

Het zakelijke DNA is vanuit mijn oogpunt je vingerafdruk. Precies dat waarvoor jij staat. Zorg dat je DNA altijd zichtbaar blijft. Het vertelt een verhaal. Jouw verhaal! En het verhaal van je team, teamwork dus.

In je storytelling kan je veel kwijt over je persoonlijke en zakelijke DNA. Door middel van storytelling kun je bedrijfs-DNA tot leven brengen in je marktgebied maar ook daarbuiten. Dit is prachtig, maar de vraag is wel begrijpen jouw medewerkers dit ook? Ofwel, is jouw bedrijf ook hún bedrijf of werken ze alleen voor het loon? Laat je team weten wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom het meer dan de moeite waard is juist hier te werken. Dit is teamwork in optima forma!   

Weten wat jouw DNA is en hoe teamwork werkt? Laten we in gesprek gaan! Hieruit volgt vaak een interessante, interactieve avond met je medewerkers.

Teamvergaderingen

Onderschat de kracht van teamvergaderingen niet. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik inmiddels goed waarom dit werkt en ook wanneer niet…  

Interesse in het opzetten en/of organiseren van teamvergaderingen? De oplossing is heel dichtbij! Eén druk op de knop en ik kom naar je toe.