Gastlessen

Gastlessen

Een gastspreker inhuren, tilt je bijeenkomst, les of lezing naar een hoger niveau. Een spreker inhuren, blijft maatwerk en is altijd een waardevolle aanvulling op je programma. Vaak blijft zo’n boodschap hangen, zeker als er een ijzersterke combinatie is van interessante kennis met een vleugje humor.   

Door een gastspreker te boeken en uit eigen ervaring te laten spreken over pure ambacht én kennis krijgen toehoorders een beter inzicht over de opgedane theoretische kennis. Neem even het slagersvak: hoe verwerk je nu echt een koe, varken, lam of kip? Hoe wordt worst gemaakt? Pure ambacht zorgt voor passie, creatie en inspiratie. 

Hoe werkt het?

Als ondernemer/slager/ambachtsman- vrouw wil jij bijvoorbeeld op een lokale school iets vertellen en overdragen over je mooie vak. Alleen je weet niet hoe je dit moet aanpakken of je zit krap in je schaarse tijd. De oplossing is heel dichtbij! Samen pakken we dit aan en gaan aan de slag. Dit kan heel eenvoudig door eerst op locatie de kneepjes van het vak nóg meer aan te scherpen. Vraag gerust eens naar alle mogelijkheden op maat.     

Het is mooi om te zien dat iemand in de markt wil bijdragen door kennis én ervaring te delen vanuit zijn ambacht. Hiermee enthousiasmeren wij de jeugd en dragen positief bij aan het vergroten van interesses in het slagersambacht”, Cees

Een gastspreker inhuren en/of gastlessen zijn mogelijk op onder meer:

  • Jouw eigen locatie en/of bedrijf
  • Lokale scholen
  • Tijdens workshops
  • In groepsverbanden
  • Slagersvakopleiding