Aanbod

Ter overname: Slagerij Berkemeier in Schiedam.

In een overdekt boodschappen winkelcentrum gevestigde slagerij welke keurig is onderhouden. Een slagerij waar je nog een aantal jaren mee vooruit kan. De winkel is heel overzichtelijk ingericht en sfeervol aangekleed. Alles gebeurd op 70 m². Hierdoor sta je altijd in de winkel te werken en heb je direct contact met de consument, die altijd strak langs de winkel loopt om naar Dirk van de Broek te gaan. Kortom, een grote toeloop van consumenten. Aansluitend een kantine en een koelcel met vriescel. Deze locatie biedt een goed perspectief en het is makkelijk ondernemen. Omzet ligt boven de € 10.000,- per week met een keurige bruto en netto resultaat.
Meer informatieTer overname: Slagerij Berkemeier in Schiedam.

Te huur, Keurslagerij Jos van Baars

Deze prachtige Keurslagerij is meer dan een bezoek waard. Zeg gerust, in nieuwstaat. Alle werkzaamheden vinden plaats onder het oog van de consument. Mierlo heeft een regionale functie en alle bedenkbare winkels zijn hier te vinden. Infrastructuur, bereikbaarheid is erg goed en parkeren doe je direct voor en nabij de slagerij. Deze Keurslagerij behaald per week een hoge omzet met een keurige bruto en netto resultaat. Deze onderneming is klaar voor de toekomst en pas 9 jaar geleden nieuw opgezet. Op 100m² vind zowel de verkoop als productie en opslag plaats. Hierdoor zijn de kosten erg laag. De slagerij draait als een geoliede machine.
Meer informatieTe huur, Keurslagerij Jos van Baars

Ter overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Deze multifunctioneel ingerichte levensmiddelenbedrijf is uitstekend geschikt voor vlees/ vleeswaren, vis, groente, fruit en cateringactiviteiten in ruimste zin. Tevens vind je hier een compleet ingerichte slagerij. Deze onderneming is geheel en vrijwel ‘nieuw’ ingericht. Echt een parel! Bereikbaarheid, infrastructuur is goed. Parkeren doe je voor de slagerij en op naastgelegen eigen perceel, welke door een poort is af te sluiten. De bebouwede oppervlakte van begane grond bedraagt circa 1500 m² bvo. Het totale perceel telt 2500 m². Het object is volledig ingericht met diverse geconditioneerde ruimten, diverse koel- en vriescellen en een los/ laaddock. Diversen kantoorruimtes, grote kantine, kleed en sanitaire ruimtes bevinden zich op de begane grond. De volledig ingerichte keuken heeft geen beperkingen en kan zelfs als kookstudio worden ingezet. Opslagruimtes zijn in grote mate aanwezig. Tevens vind je hier een com-pleet ingerichte technische ruimte voor een onderhoudsmonteur. De productieruimte, uitsnijderij/ worstma-kerij is heel ruim opgezet. Deze onderneming is stekkerklaar en ruim voorzien van zonnepanelen!
Meer informatieTer overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Te huur/ Te koop, Slagerij in Nieuw Bergen

Een vol ambachtelijke slagerij, midden in het centrum van een dorp met een grote regiofunctie. Infrastructuur, bereikbaarheid en een groot winkelaanbod, dragen hier positief aan bij. Deze slagerij geniet van een grote regionale bekendheid en van heinde en verre rijden consumenten hier graag voor om. Parkeren doe je direct nabij de slagerij. Een onderneming waar veel groeikansen aanwezig zijn. Mede door de ruime productieruimte achter de slagerij. Een oppervlakte van 400 vierkante meter en met name ingericht op het produceren van ambachtelijke worstsoorten, vleeswaren en vleesproductie. Zeer geschikt als moederbedrijf met meerdere verkooppunten of cateringactiviteiten.
Meer informatieTe huur/ Te koop, Slagerij in Nieuw Bergen

Te huur: Slagerij in Den Dungen.

Deze keurig onderhouden slagerij is gevestigd in het centrum van Den Dungen. Denk je aan de Bossche Bol, dan zit je aardig in de beurt. Den Dungen heeft iets wat hierop lijkt. Namelijk karakteristiek en genieten. Een dorp met een mooie historie. De winkel is heel overzichtelijk ingericht en sfeervol aangekleed. Aansluitend een ruime werkplaats met koelingen en een kantine. Deze locatie is met name geschikt, voor degene die 5 dagen per week in zijn winkel wil staan en samen met het team wil ondernemen. Dat kan namelijk heel goed. Behaalde omzet ligt boven de € 9.000,- per week met een keurige bruto en netto resultaat.
Meer informatieTe huur: Slagerij in Den Dungen.

Te huur op de Veluwe: Keurslagerij met ruime productieruimte.

Deze bijzonder mooie slagerij is gevestigd direct nabij het centrum van een dorp op de Veluwe aan een doorgaande weg. 3 jaar geleden is de winkel geheel verbouwd. Zowel de winkel als werkplaats is ruim opgezet. Alle denkbare bedrijfsactiviteiten binnen de slagerij zijn hierin te vullen. Werkelijk een plaatje. Het dorp heeft een regionale functie en alle bedenkbare winkels zijn hier te vinden. Infrastructuur en bereikbaarheid is erg goed en parkeren doe je direct voor de slagerij op een ruime parkeerplaats. Behaalde omzet ligt boven de € 19.000,- per week met een keurige bruto en netto resultaat. Deze onderneming is klaar voor de toekomst. Op ruim 195 m² vindt zowel de verkoop als productie en plaats. Boven de slagerij bevindt zich een opslagruimte, kantine en een kantoor.
Meer informatieTe huur op de Veluwe: Keurslagerij met ruime productieruimte.

NIEUW IN VEENENDAAL: Jouw slagerij in het overdekte Versplein Corridor?

Het eerste ‘Versplein’ in Veenendaal, De Passage Corridor gaat de komende jaren een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Het huidige plein met de entree naar de parkeergarage wordt getransformeerd tot een aantrekkelijk ‘Versplein’ en ontmoetingsplek. Het overdekte ‘versplein’ wordt gerealiseerd in samenwerking met de food ondernemers in het winkelcentrum. Direct naast Albert Heijn worden versspeciaalzaken, zoals een kaaswinkel, (banket)bakker, groentezaak, visspeciaalzaak, kaas & noten, (dag)horeca met terrassen gevestigd. Er is nog ruimte voor een slagerij. Hierdoor wordt het voor de consument nog aantrekkelijker om in het winkelcentrum te winkelen en te verblijven. Direct verbonden aan het Versplein is het overdekte winkelgebied en de Hoofdstraat. 'Het Bruisende Hart' van Veenendaal!
Meer informatieNIEUW IN VEENENDAAL: Jouw slagerij in het overdekte Versplein Corridor?

Te huur slagerij in Nieuwerkerk aan de IJssel

Slagerij den Toom, gevestigd in wijkwinkelcentrum Dorrestein rendeert gezond op pure SlagersAmbacht. De slagerij is gevestigd in het overdekte gedeelte recht tegenover bakkerij Ammerlaan, Plus supermarkt, Primera, slijterij en nog meer dagelijkse winkels. Het drukbezochte winkelcentrum, heeft naast goede bereikbaarheid een ruime parkeergelegenheid direct nabij alle winkels. Deze locatie biedt een mooie kans voor diegene die graag zelfstandig het SlagersAmbacht vorm wil geven.
Meer informatieTe huur slagerij in Nieuwerkerk aan de IJssel

Te huur, Keurslagerij Harrie Stornebrink te Drachten

TER OVERNAME AANGEBODEN: Vol ambachtelijke Keurslagerij in Drachten Deze Keurslagerij, in een winkelstraat gevestigd, naast een groentezaak, nabij 2 mooie bakkerijen, Noten & Kaas zaak en diversen mede winkeliers, is zowel per fiets als met de auto goed bereikbaar. Een unieke kans voor een startende ondernemer. De slagerij biedt goede potentie om te groeien. De winkel is in (2008) geheel vernieuwd en de werkplaats biedt alle ruimte om het SlagersAmbacht in uit te oefenen. De winkel sluit op 22 juni vanwege leeftijd en vanwege gezondheidsredenen. N.a.v. gezondheidsredenen is genoemde sluitingsdata vervroegd. Ik kom graag met jou in gesprek, als jij deze slagerij wil overnemen. Voor nabije toekomst biedt de ruimte in m2 en de locatie meer dan alleen een slagerij mogelijkheid… Vraagprijs inventaris, voorraden en bedrijfsauto € 45.000,- Huur van het totale pand incl. bovenwoning, per maand: € 3.586,- incl. BTW. (Bovenwoning kan voor eigen gebruik of voor onder-verhuur gebruik worden).
Meer informatieTe huur, Keurslagerij Harrie Stornebrink te Drachten

Te huur, Slagerij in het Zuid Westen van Nederland

Een slagerij welke overzichtelijk is opgezet. Vanuit de winkel kijk je de productieruimte in. Gezellig produceren in het oog van de consument. Deze slagerij is de komende 10 jaar klaar voor de toekomst. Hier vind je nog veel slagersambacht maar ook veel gemaks-producten en kant en klaar maaltijden. De winkel is sfeervol ingericht en draait met een geolied team. Een droom voor velen. Behaalde omzet is zeer hoog en jaarlijks groeit deze door. Behaalde netto resultaat is bovengemiddeld hoog. Vanwege uiterste discretie, bied ik alleen meer informatie na overleg met de huidige ondernemer(s).
Meer informatieTe huur, Slagerij in het Zuid Westen van Nederland

Te koop of te huur, Slagerij in regio Den Haag/ Hoofddorp

Deze slagerij heeft een grote regionale bekendheid. Hier rijd de consument graag voor om. Gevestigd aan een druk bezocht winkelplein waar je altijd kan parkeren recht voor de deur. Voor dagelijkse boodschappen rijd je hier heel gemakkelijk naar toe. Het dorp waarin deze slagerij is gevestigd trekt consumenten uit de wijde omgeving. Met deze bijzonder mooie slagerij kan je nog jaren vooruit. De slagerij staat klaar voor de toekomst. Hier vind je nog slagersambacht, de winkel is sfeervol ingericht en draait met een geweldig team aan vakmensen. Een droom voor velen. Behaalde omzet is hoog met een keurige brutomarge en een zeer hoog nettoresultaat. Vanwege uiterste discretie, bied ik je meer informatie na overleg met de huidige ondernemer(s).
Meer informatieTe koop of te huur, Slagerij in regio Den Haag/ Hoofddorp

Te huur/ Te koop, Slagerij in Groningen

Deze slagerij verkoopt nog echt veel vlees maar is sterk groeiend in broodjes verkoop vanuit de corner. Veel dagelijkse passanten kopen een heerlijk warm broodje en consumeren deze op het terras voor de winkel in het overdekte winkelcentrum. Parkeren doe je met het grootste gemak rond het winkelcentrum. Een overzichtelijke winkel op een A-locatie. Behaalde omzet is hoog en jaarlijks groeit deze geleidelijk door. Behaalde resultaten zijn erg gezond te noemen. Een onderneming waar veel groeikansen aanwezig zijn. Met name in broodjes en maaltijden. Deze locatie is ook erg geschikt als filiaal bedrijf.
Meer informatieTe huur/ Te koop, Slagerij in Groningen