NIEUW IN VEENENDAAL: Jouw slagerij in het overdekte Versplein Corridor?

NIEUW IN VEENENDAAL: Jouw slagerij in het overdekte Versplein Corridor?

Jouw SlagersAmbacht in een Versplein te Veenendaal?

Eerste ‘Versplein’ in Veenendaal,
De Passage Corridor gaat de komende jaren een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Het huidige plein met de entree naar de parkeergarage wordt getransformeerd tot een aantrekkelijk ‘Versplein’ en ontmoetingsplek.

Het overdekte ‘versplein’ wordt gerealiseerd in samenwerking met de food ondernemers in het winkelcentrum. Direct naast Albert Heijn worden versspeciaalzaken, zoals een kaaswinkel, (banket)bakker, groentezaak, visspeciaalzaak, kaas & noten, (dag)horeca met terrassen gevestigd. Er is nog ruimte voor een slagerij. Hierdoor wordt het voor de consument nog aantrekkelijker om in het winkelcentrum te winkelen en te verblijven.

Direct verbonden aan het Versplein is het overdekte winkelgebied en de Hoofdstraat. ‘Het Bruisende Hart’ van Veenendaal!

Het Versplein van Veenendaal!

Door een vestiging te openen in de buurt van andere winkels zoals een supermarkt, groenteboer en kaashuis, kan de slagerij profiteren op een aantal vlakken.

Veel bezoekers / traffic: Door in de buurt te zijn van andere populaire winkels, kan de slagerij profiteren van het klantenverkeer dat deze winkels aantrekken. Parkeren doe je gelijk onder het Versplein. Via de roltrap kom je voor de slagerij het Versplein in!

Complementaire producten: Een slagerij, een supermarkt, een groenteboer en een kaashuis bieden complementaire producten aan die vaak samen worden gekocht. Consumenten die vlees kopen bij een slager, zijn geneigd verse groenten en kaas bij een specialist te kopen. Door de winkels dicht bij elkaar te hebben, kunnen klanten al hun boodschappen gemakkelijk op één locatie doen, waardoor de klanttevredenheid en -loyaliteit toenemen.

Gemak voor klanten: Deels verbonden aan het vorige punt, klanten waarderen gemak en service. Ze willen niet ver hoeven te reizen om hun dagelijkse boodschappen te doen. Door de slagerij in de buurt van andere winkels te plaatsen, kunnen klanten al hun boodschappen op één locatie doen, wat resulteert in meer voetverkeer en potentiële klanten voor de slagerij.

Cross-promotie en samenwerking: De verschillende winkels kunnen samenwerken aan marketing- en promotie-inspanningen.

Bijzonder

Het eerste Versplein in Veenendaal

Vierkante meters bespreekbaar 80 m² tot 125 m²

Midden in het Bruisende Hart van Veenendaal


Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag aan de slag?
Neem dan contact met mij op:

Cees van den Berg 
Bedrijfsadvies Versambachten
06-46815559 

Delen wordt gewaardeerd

Jouw toekomst in een overdekt Versplein?
Hoge omzetpotentie
Sterk door veel Vers-collega’s  
Medio 2025 oplevering
Parkeren onder het Versplein
Ideaal als filiaalmogelijkheid
Veenendaal groeit komende jaren enorm door
Ondersteuning en meedenken bespreekbaar