Ter overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Ter overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Pure ambacht? Deze onderneming biedt alle mogelijkheden.

Deze multifunctioneel ingerichte levensmiddelenbedrijf is uitstekend geschikt voor vlees/ vleeswaren, vis, groente, fruit en cateringactiviteiten in ruimste zin. Tevens vind je hier een compleet ingerichte slagerij. Deze onderneming is geheel en vrijwel ‘nieuw’ ingericht. Echt een parel!

Bereikbaarheid, infrastructuur is goed. Parkeren doe je voor de slagerij en op naastgelegen eigen perceel, welke door een poort is af te sluiten. De bebouwede oppervlakte van begane grond bedraagt circa 1500 m² bvo. Het totale perceel telt 2500 m². Het object is volledig ingericht met diverse geconditioneerde ruimten, diverse koel- en vriescellen en een los/ laaddock. Diversen kantoorruimtes, grote kantine, kleed en sanitaire ruimtes bevinden zich op de begane grond. De volledig ingerichte keuken heeft geen beperkingen en kan zelfs als kookstudio worden ingezet. Opslagruimtes zijn in grote mate aanwezig. Tevens vind je hier een compleet ingerichte technische ruimte voor een onderhoudsmonteur. De productieruimte, uitsnijderij/ worstmakerij is heel ruim opgezet. Deze onderneming is stekkerklaar en ruim voorzien van zonnepanelen!  

Pure ambacht in Neede?

Ligging:
Op een industrieterrein nabij het centrum van Neede met uitstekende uitvalswegen ook ten opzichte van Duitsland. Direct nabij de grens.

Omzetmogelijkheden:
Directe verkoop vanuit de slagerij aan de consument, horeca, broodjes of. Levering aan groothandel, horecabedrijven, catering, instellingen en productie mogelijkheden in breedste zin van food. Nederland en Duitsland en particulieren kan vanuit deze prachtige bedrijfsruimte.

Vraagprijs voor deze multifunctionele bedrijfspand, inclusief inventaris € 1.850.000, –

Huur is bespreekbaar.

Bijzonder

Geheel ingericht

1500 m² vloeroppervlakte

2500 m² grond oppervlakte

Eigen parkeer terrein

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag aan de slag?
Neem dan contact met mij op:

Cees van den Berg 
Bedrijfsadvies Versambachten
06-46815559 

Delen wordt gewaardeerd

Jouw toekomst met alle mogelijkheden in het VersAmbacht?
Multifunctioneel ingericht
Slagerij verkoop toegestaan  
Oplevering in overleg
Parkeren op eigen terrein
Direct nabij de grens van Duitsland
Grote koel- en vriescellen
Stekkerklaar!