Te koop

Ter overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Deze multifunctioneel ingerichte levensmiddelenbedrijf is uitstekend geschikt voor vlees/ vleeswaren, vis, groente, fruit en cateringactiviteiten in ruimste zin. Tevens vind je hier een compleet ingerichte slagerij. Deze onderneming is geheel en vrijwel ‘nieuw’ ingericht. Echt een parel! Bereikbaarheid, infrastructuur is goed. Parkeren doe je voor de slagerij en op naastgelegen eigen perceel, welke door een poort is af te sluiten. De bebouwede oppervlakte van begane grond bedraagt circa 1500 m² bvo. Het totale perceel telt 2500 m². Het object is volledig ingericht met diverse geconditioneerde ruimten, diverse koel- en vriescellen en een los/ laaddock. Diversen kantoorruimtes, grote kantine, kleed en sanitaire ruimtes bevinden zich op de begane grond. De volledig ingerichte keuken heeft geen beperkingen en kan zelfs als kookstudio worden ingezet. Opslagruimtes zijn in grote mate aanwezig. Tevens vind je hier een com-pleet ingerichte technische ruimte voor een onderhoudsmonteur. De productieruimte, uitsnijderij/ worstma-kerij is heel ruim opgezet. Deze onderneming is stekkerklaar en ruim voorzien van zonnepanelen!
Meer informatieTer overname aangeboden: Multifunctionele productieruimte, geheel ingericht!

Te huur op de Veluwe: Keurslagerij met ruime productieruimte.

Deze bijzonder mooie slagerij is gevestigd direct nabij het centrum van een dorp op de Veluwe aan een doorgaande weg. 3 jaar geleden is de winkel geheel verbouwd. Zowel de winkel als werkplaats is ruim opgezet. Alle denkbare bedrijfsactiviteiten binnen de slagerij zijn hierin te vullen. Werkelijk een plaatje. Het dorp heeft een regionale functie en alle bedenkbare winkels zijn hier te vinden. Infrastructuur en bereikbaarheid is erg goed en parkeren doe je direct voor de slagerij op een ruime parkeerplaats. Behaalde omzet ligt boven de € 19.000,- per week met een keurige bruto en netto resultaat. Deze onderneming is klaar voor de toekomst. Op ruim 195 m² vindt zowel de verkoop als productie en plaats. Boven de slagerij bevindt zich een opslagruimte, kantine en een kantoor.
Meer informatieTe huur op de Veluwe: Keurslagerij met ruime productieruimte.

Te huur/ Te koop, Slagerij in Nieuw Bergen

Een vol ambachtelijke slagerij, midden in het centrum van een dorp met een grote regiofunctie. Infrastructuur, bereikbaarheid en een groot winkelaanbod, dragen hier positief aan bij. Deze slagerij geniet van een grote regionale bekendheid en van heinde en verre rijden consumenten hier graag voor om. Parkeren doe je direct nabij de slagerij. Een onderneming waar veel groeikansen aanwezig zijn. Mede door de ruime productieruimte achter de slagerij. Een oppervlakte van 400 vierkante meter en met name ingericht op het produceren van ambachtelijke worstsoorten, vleeswaren en vleesproductie. Zeer geschikt als moederbedrijf met meerdere verkooppunten of cateringactiviteiten.
Meer informatieTe huur/ Te koop, Slagerij in Nieuw Bergen

Te koop of te huur, Slagerij in regio Den Haag/ Hoofddorp

Deze slagerij heeft een grote regionale bekendheid. Hier rijd de consument graag voor om. Gevestigd aan een druk bezocht winkelplein waar je altijd kan parkeren recht voor de deur. Voor dagelijkse boodschappen rijd je hier heel gemakkelijk naar toe. Het dorp waarin deze slagerij is gevestigd trekt consumenten uit de wijde omgeving. Met deze bijzonder mooie slagerij kan je nog jaren vooruit. De slagerij staat klaar voor de toekomst. Hier vind je nog slagersambacht, de winkel is sfeervol ingericht en draait met een geweldig team aan vakmensen. Een droom voor velen. Behaalde omzet is hoog met een keurige brutomarge en een zeer hoog nettoresultaat. Vanwege uiterste discretie, bied ik je meer informatie na overleg met de huidige ondernemer(s).
Meer informatieTe koop of te huur, Slagerij in regio Den Haag/ Hoofddorp

Te huur/ Te koop, Slagerij in Groningen

Deze slagerij verkoopt nog echt veel vlees maar is sterk groeiend in broodjes verkoop vanuit de corner. Veel dagelijkse passanten kopen een heerlijk warm broodje en consumeren deze op het terras voor de winkel in het overdekte winkelcentrum. Parkeren doe je met het grootste gemak rond het winkelcentrum. Een overzichtelijke winkel op een A-locatie. Behaalde omzet is hoog en jaarlijks groeit deze geleidelijk door. Behaalde resultaten zijn erg gezond te noemen. Een onderneming waar veel groeikansen aanwezig zijn. Met name in broodjes en maaltijden. Deze locatie is ook erg geschikt als filiaal bedrijf.
Meer informatieTe huur/ Te koop, Slagerij in Groningen